Ali Öztürk, Cihangir’e veda etti

Ali Öztürk, Cihangir’e veda etti

Cihangir’de bir ayrılık daha yaşandı. Alt yapıda yetişerek A takımda uzun yıllardır forma giyen Ali Öztürk, kulübü ile yolları ayırıyor.

A+A-

Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cihangir’e teşekkür ederek “Bu formayı giymek bir onurdur” dedi, “Sırada yeni hikayeler yazma, yeni hedefleri gerçekleştirme zamanı” ifadelerini kullandı. Ali Öztürk’ün ayrılıkla ilgili paylaşımı şu şekilde:

 

“Tüm yaş kategorilerinde süre aldığım ve bu süre boyunca her kategoride kupa ve kupalar kazandığım yuvam olan Cihangir Spor Kulubünden bugün itibari ile ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Çalışmış olduğum tüm değerli başkanlarım, takım arkadaşlarım, antrenörlerim, kulüp çalışanları ve en önemlisi taraftarlarımız hayatım boyunca sizlerle paylaştığım anıları asla unutmayacağım. Bu kulüpte geçirdiğim süre boyunca hepinizden aldığım destek ve sevgi için çok teşekkür ederim, bu formayı giymek bir onurdur. Her güzel şeyin bir sonu vardır, bazen yol ayırımları yeni hikayelerin yeni heyecanların başlangıcıdır. Şimdilik bu hikaye sona eriyor fakat Cihangir Spor Kulübü benim için her zaman en özel yerde olacaktır. Sırada yeni hikayeler yazma yeni hedefleri gerçekleştirme zamanı…”

Bu haber toplam 634 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.