Alnar: Çok mutluyum

Alnar: Çok mutluyum

Elde ettiği başarılarla adından söz ettiren ve Avrupa’nın yanı sıra Dünya’nın önemli organizasyonlarında yarışarak büyük başarılar elde eden Kıbrıslı Türk bilardocu Mustafa Alnar, SPOR YENİ'ye konuştu.

A+A-

Son olarak Matchroom European Open organizasyonda çeyrek final oynayarak bu büyük organizasyonu beşinci tamamlama başarısı gösteren Alnar, “Çok mutluyum” dedi.

 

Çeyrek final oynadı, beşinci oldu

Almanya’nın Fulda şehrinde, Hotel Esperanto’da düzenlenen European Open organizasyonuna dünyanın en iyi 128 sporcusunun yanı sıra toplamda 256 kişi katılım gösterdi. 9 top branşında gerçekleşen European Open’da temsilcimiz Mustafa Alnar en iyi 128 sporcu içerisinde davet alarak yarıştı. Alnar, bu önemli organizasyonda çeyrek final oynayarak önemli bir başarıya daha imzasını atarak gururlandırdı.

Elde ettiği başarı ile ilgili konuşan Mustafa Alnar, European Open organizasyonunda elde ettiği beşincilik ile ilgili “Çok mutluyum, zaten hedefim ilk 32’ye kalmaktı” dedi. Alnar, “Bu organizasyonda daha önce böyle bir başarım yoktu, beşincilik benim için büyük bir başarı” ifadelerini kullandı.

454773220-894981862661417-2261485592545514820-n.jpg

Dünya sıralamasında 58’nci basamakta

En iyi bilardo sporcuları ile mücadele eden Alnar’ın adı da üst seviyede artık daha da duyulmaya başladı. Üst düzey bilardo oyuncularını daha önce gençler kategorilerinden de bildiğini belirten Alnar, büyükler kategorisinde de aynı jenerasyonun yarıştığını dile getirdi. Alnar, Almanya’da elde ettiği başarı ile Dünya sıralamasında 58’inci konuma geldiğini belirtti.

 

Gelecek hafta Amerika

Başarılı bilardocu Mustafa Alnar’ın sıradaki durağı Amerika Birleşik Devletleri olacak. Alnar, 19-24 Ağustos tarihlerinde Amerika’nın Atlantic City şehrinde düzenlenecek US Open turnuvasında yarışarak yeni bir başarı elde etmeye çalışacak. Alnar kendisine bugüne kadar destek veren Califorian Restoranlarının sahibi Salih Kayım’a, Mehmet Ekin Vaiz’e, Predator Cues’e ve LetPacific Food’a teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 975 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.