Bahtıkara'nın istifası kabul edilmedi

Bahtıkara'nın istifası kabul edilmedi

DNS Larnaka Gençler Birliği, Teknik Direktör Evren Bahtıkara'nın istifasını kabul etmediğini sçıkladı

A+A-

Yapılan açıklamada yönetim kurulunun kapsamlı değerlendirmesi sonrasında istifanın kabul edilmediği ifade edildi.

DNS Larnaka Gençler Birliği tarafından yapılan açıklama şöyle:

 

Kulübümüz Larnaka Gençler Birliği'nin AKSA Süper Lig'deki Futbol A Takımı antrenörü Evren Bahtıkara'nın takımdan ayrıldığı yönündeki haberler medyada yer almıştır.

Antrenörümüz, sezonun ilk 7 haftasında takımımızın yaşadığı sakatlıklar ve alınan sonuçlar sonrasında, kulübümüzün ve takımımızın geleceği adına bir değişikliğin faydalı olabileceğini düşünerek yönetimimize ayrılma isteğini iletmiştir. Bu konuyu titizlikle değerlendiren yönetim kurulumuz, yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda bu talebi onaylamamıştır.

91 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan kulübümüz, Futbol A Takımı ile ilgili süreci titizlikle ve hassasiyetle değerlendirmeye devam etmektedir.

Tüm camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Bu haber toplam 192 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.