“Beklemek yerine çalışmaya başladık”

“Beklemek yerine çalışmaya başladık”

Yenicami futboldaki belirsizliğe rağmen çalışma programını belirledi, ilk haftayı tamamladı

A+A-

Futbolun geleceği ile ilgili nasıl bir karar üretileceği merakla beklenirken, saha çalışmalarına başlayan bir diğer ekip de Yenicami oldu. Süper Lig’in siyah beyazlı ekibi 8 haftalık bir çalışma programı düzenleyerek geride bıraktığımız haftayı gerçekleştirdiği çalışmalarla tamamladı. Yenicami üçüncü haftadan itibaren haftada bir olacak şekilde hazırlık maçı oynamayı da planlıyor.

 

Bayraktar: Sekiz haftalık hazırlık dönemi planladık

Yenicami teknik direktörü Özgü Bayraktar YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada “Şu an futbol başlamadı. Başlamayacak görüntüsü olduğu için beklemekten vazgeçip çalışmalara başladık” ifadelerini kullandı. Sekiz haftalık bir hazırlık dönemi planladıklarını belirten genç teknik adam, üçüncü haftadan itibaren haftada bir olacak şekilde hazırlık maçı oynayacaklarını belirtti.

 

“Verilen uzun ara futbolcuların geri dönüşüne büyük zarar vereceği için başladık”

Çalışmalara geri dönüş nedenlerini de belirten Özgü Bayraktar, “Futbola verilen uzun aranın futbolcuların geri dönüşüne büyük zarar getireceğini düşündüğümüz için de çalışmalara başladık” dedi. Gerek yaş ortalaması yüksek, gerekse çok genç olan oyuncuların futboldan uzaklaştıkları zaman geri dönüşlerinin zorlaşacağına vurgu yapan Bayraktar, “Yaşlı oyuncular yaştan ötürü, genç oyuncular da kötü alışkanlıklar edinebilmesi açısından çalışmalara başladık. Bunların önünü almak için oyuncu topluluğunun değerini kaybetmemesini sağlamak için çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 3360 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.