“Burası benim ikinci evim gibi”

“Burası benim ikinci evim gibi”

Dumlupınar ile Evren Bahtıkara, yeni sezon için anlaşma sağladı.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Tremeşeli Holding Dumlupınar’da Ali Gülhan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Teknik Direktör Evren Bahtıkara ile yeniden anlaşma sağladı. YENİDÜZEN’e konuşan Evren Bahtıkara, “Burası benim ikinci evim gibi. Yeni başkan ve yönetimle birbirimizi daha önceden tanımamız, avantajlı bir birliktelik sağlayacak” dedi.

Sezon öncesi planlaması

Perşembe günü yeni başkan Ali Gülhan ve yönetimle yaptıkları görüşme sonrasında yeniden anlaşma sağladıklarını belirten Tremeşeli Holding Dumlupınar Teknik Direktörü Evren Bahtıkara, yeni sezona yönelik programın daha önceden hazır olduğunu ve anlaşma ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini aktardı. Temmuz ayı başında salon çalışmalarına başlayacaklarını, 15 Temmuz’dan itibaren de saha çalışmalarının başlayacağını belirten Bahtıkara, 9 hazırlık maçı planladıklarını ve sezon öncesi hazırlık kampının yurt içinde olacağını söyledi.

Bahtıkara: Adjessa’yı takımda tuttuk

Yabancı oyuncu konusunda da açıklama yapan Evren Bahtıkara, geçtiğimiz sezon takımda yer alan Junior Adjessa’yı takımda tuttuklarını belirtti. Cedric Kore’nin durumunun henüz belli olmadığını söyleyen Bahtıkara, yabancı oyuncu kontenjanının 3 olması ihtimaline göre de B planlarının hazır olduğunu ifade etti. Bahtıkara, salon çalışmalarına yabancı oyuncuları dahil etmeyi planladıklarını dile getirdi.

“Geçen yılki gibi iyi futbol oynayan bir takım görüntüsü vermek istiyoruz”

Yeni sezon ile ilgili görüşlerini aktaran Evren Bahtıkara, “İlk etapta göze hoş gelen, geçen yılki gibi iyi bir futbol oynamak ve takım görüntüsü vermek istiyoruz. Biz akademi kulübüyüz, gençlerin gelişim sürecine devam ederek, korku yaşamadan zirveye yakın olmayı istiyoruz” dedi. Yeni sezonun daha zor ve çekişmeli olacağına işaret eden Evren Bahtıkara, “Yabancı oyuncu kontenjanının üç olması halinde tüm dengeler de değişebilir. Yabancılarını iyi bulabilen takımların zirveye daha ortak olması öngörülür” açıklamasını yaptı.

“Burası her zaman benim ikinci evim gibi oldu”

Dumlupınar ile yeniden vardığı anlaşmayla ilgili duygularını ifade eden Evren Bahtıkara, “Burası her zaman benim ikinci evim gibi oldu. Bir gönül bağım var. Maneviyat kalmamda en büyük sebep. Mutluyum ve bu memnuniyet yönetimle karşılıklı. Başkan ve yönetim de bunu paylaştı. Birbirimizi tanımamız avantajlı bir birliktelik sağlayacak” dedi. Bahtıkara sözlerinin sonunda transferde 1-2 girişimlerinin olduğunu belirtirken, bu transferleri “nokta atışı” olarak yapmak istediklerini ve kadrolarını şekillendirerek lige girmek istediklerini belirtti.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.