Çanakkale'de Ogan dönemi

Çanakkale'de Ogan dönemi

İktisatbank BTM 1. Lig'in şampiyon olarak tamamlayan ve Birinci Lig'e yükselen Dem's Construction Çanakkale, takımın başında Ahmet Ogan'ı getirdi.

A+A-

Larnaka Gençler Birliği ile Play-off mücadelesi sonunda Süper Lig'e yükselen Ogan, İskele ekibi ile yolları ayırdıktan sonra Çanakkale ile yaptığı görüşme sonrası el sıkıştı. Ogan anlaşma sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yeni Umutlar, Yeni Hedefler”

Yeni bir döneme daha allahın iziniyle başlıyoruz. Dem’s Cons. Çanakkale’nin yeni teknik direktörü olarak “Yeni Umutlar Yeni Hedefler” peşinde koşmaya çalışacağız. Dem’s Construction Direktörü Süleyman Can ve ekibine, ekibime duydukları inançtan, güvenden dolayı çok teşekkür ederim. 2017-2018 sezonunda Çanakkale A takım teknik direktörü olarak bir sezon görev yaptıktan sonra 5 yıl aradan sonra yeniden göreve getirildiğimden dolayı duyduğum memnuniyeti belirterek, yeni hikaye yazmaya geldiğimizi ifade etmek istiyorum. Aksa 1. ligde mücadele edecek olan Dem’s Cons. Çanakkale’de önemli hedeflerimiz olduğunu ve hedefe ulaşmak içinde tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çok çalışarak hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız. 

Dem’s Cons. Çanakkale’de yardımcı antrenör Hasan Maydon, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, fizyoterapist Ali Baletti, Doktor Emre Hamurtekin, Sporcu Sorumlusu İsmail Aktu'la birlikte bizlere inanan güvenen Dem's Contruction direktörü Süleyman can, ekibine çok teşekkür ederiz..."

Bu haber toplam 671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.