Çetintaş anısına oynayacaklar

Çetintaş anısına oynayacaklar

Gelenekselleşen Bedi’s Amatör Plaj Voleybolu Turnuvası bu yıl sekizinci kez, Osman Çetintaş ismi ve anısına üçüncü kez hafta sonu düzenlenecek.

A+A-

Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) LTD. sponsorluğunda 29-30 Haziran’da Bedi’s Plajı’nda düzenlenecek olan turnuva amatör erkekler ve kadınlar olmak üzere iki farklı kategoride oynanacak. Voleybol Federasyonu hakemlerinin de destek vereceği organizasyonda Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak ve Pazar günü 18:30’da oynanacak olan final müsabakalarına kadar devam edecek.

Turnuva organizatörü Süleyman Rebge yaptığı açıklamada “Osman Çetintaş arkadaşımızın adına olacak olan bu anlamlı turnuvada Osman’ın öğrencileri ve arkadaşları katılacak ve voleybol oynayarak onu unutmadığımızı göstereceğiz. Bu turnuvayı gerçekleştirmemize olanak sağlayan BEM’(LTD) ve Bedi’s Beach ailesine çok teşekkür ederim. Kayıtlar çok süratli bir şekilde devam ediyor katılmak isteyenler en geç Cuma gününe kadar organizasyonumuza başvurabilirler” dedi. Kayıt yaptırmak isteyenlerin turnuva organizatörü Süleyman Rebge’ye 0533 875 00 27 numaralı telefondan ulaşabilecekleri duyuruldu.

Bu haber toplam 790 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.