Cihangir sahaya indi

Cihangir sahaya indi

Süper Lig ekiplerinden Cihangir Gençlik Spor Kulübü, resmi sezon açılışını sahasında gerçekleştirdi.

A+A-

Sezon açılışında serbest transfer ile kadroya dahil edilen Yusuf Beyazi ve Uğur Gök’ün yanı sıra denenmeye alınan yabancı oyuncu Pape de yer aldı. 15 Haziran’da başlayan salon çalışmalarının ardından saha çalışmalarına da başlayan Cihangir, 9 Ağustos’tan itibaren sezon başlangıcına kadar 8 hazırlık maçı oynayacak. Cihangir ayrıca 27-30 Ağustos tarihlerinde yurt içi bir kamp gerçekleştirecek. Mesarya ekibinde hedef, geçtiğimiz sezon elde edilen başarıyı daha da ileriye taşımak olduğu vurgulandı.

cihangir1.jpg

Karavezirler’den istikrar ve en üst nokta vurgusu

Sezon açılışında açıklama yapan Cihangir Başkanı Hüseyin Karavezirler, 2024-25 sezonunun sağlıklı ve kazasız geçmesini dileyerek sözlerine başladı. Bu yılki hedeflerinin istikrarı devam ettirerek, olabilecekleri en iyi noktada olmak olduğunu vurgulayan Başkan Karavezirler, “Bununla beraber de en üst noktada olmayı planlıyoruz. Yaklaşık üç yıldır bir oluşumun içerisinde olan bir takımız. Bu yıl güzel iki tane transfer yaptıktan sonra daha da iyi yerlerde olmak için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

cihangir-2-001.jpg

Davulcu: Umarım dilediğimiz, istediğimiz noktalara sezon sonu ulaşırız

Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu yaptığı açıklamada kendileri adına sakatlıksız, hayırlı ve güzel bir sezon dileyerek sözlerine başlarken “Umarım dilediğimiz, istediğimiz noktalara sezon sonu ulaşırız” dedi.

Davulcu, “Geçen sene sezon başında kadro yapısına bakıldığında herkes Cihangir’in böyle bir performans göstereceğini düşünmüyordu ama bu oyuncu grubu, başkan, yönetim, teknik ekip ve bizler iyi bir birlikteliğimiz oldu ve günün sonunda da ligi 26’ncı haftaya kadar önde götüren, şampiyonluk yarışı içerisinde olan bir ekip olduk. Ama maalesef geriye düşüp şampiyonluğu kaybettik” açıklamasını yaptı. “Sezon başı bize bu kadar başarılı bir sezon geçireceksiniz deseler memnun olur muyduk, olurduk aslında” diyen Davulcu, “Sonuç itibarı ile bu kadar başarılı bir ekibin sezon sonunda da bir şampiyonluk kupası almasını gönülden arzu ediyordum ama olmadı. Bu sezon da bu hedefle yola çıkacağız” dedi.

cihangir3.jpg

“Geçen sezonun daha iyisini mutlaka deneyeceğiz”

“Geçen sezondan daha iyi bir başarı yapabilir miyiz, bu hedefe ulaşabilir miyiz, bunu mutlaka deneyeceğiz” diyerek sözlerini sürdüren Davulcu, “Takımda üç oyuncu kaybımız oldu maalesef. Takımda kalmalarını istiyordum ama şartlar öyle gelişti. Onların yerine üç tane oyuncu takıma kazandırdık. İyi oyuncular kattığımızı düşünüyorum takıma. Ama sayı olarak geçen yıl da sıkıntı yaşadık, aynı sayıda kalırsak sıkıntı yaşayabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Transfer ve altyapıdaki gençlere önem

Bu dönem içerisinde 1-2 transfer yapabilmeleri ümidinde bulunan Davulcu, özellikle altyapıdan yetişen gençlerin üzerinde durmayı planladıklarını, onlara hazırlık maçlarında fazla önem göstereceğini, çok fazla transferi tercih eden bir teknik adam olmadığını, bu sezon kendi bünyelerinden oyuncu çıkarmayı da hedeflediklerini kaydetti.

 

“İnşallah sezon sonunda arzuladığımız noktalara geliriz”

Teknik ekibine de değinen Toygar Davulcu, “Güzel bir teknik ekibimiz var. Hep ön planda benim ama arka planda arkadaşlarımız mükemmel çalışıyorlar. Oğuz hocamız, Ümit hocamız, yıllardır beraberiz. Bu yıl fitness uzmanı olarak Cemal hocamızı aramıza kattık, daha güçlendik. İnşallah sezon sonunda arzuladığımız noktalara geliriz” dedi.

 

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 1122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.