Deneyimlerini küçüklere anlattı

Deneyimlerini küçüklere anlattı

Kıbrıslı Türk basketbolcu Erten Gazi, Cyprus Basketball Academy’nin (CBA) konuğu oldu.

A+A-

Ülkemizin başarılı basketbol akademilerinden olan CBA’de küçük sporcularla buluşan Erten, onların sorularını yanıtladı, imza dağıttı, birlikte basketbol oynadı.

erten2.jpg

Kariyerine yıllardır Türkiye’nin köklü kulüplerinde Anadolu Efes’te sürdüren, yerel ve uluslararası birçok başarı elde eden Erten Gazi, geçtiğimiz ay bir diker köklü kulüp Fenerbahçe Beko’ya transfer olmuştu.

erten-3.jpg

Her sezon sonunda Kıbrıs’a gelerek geleceğin sporcuları ile bir araya gelmeyi kendisine misyon edinen Erten, bu kez CBA’nın daveti ile akademi sporcularla buluştu.

erten4.jpg

Tecrübelerini aktardı

Levent Koleji Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte çeşitli yaş gruplarından sporcuların yanı sıra sporcu aileleri de ilgi gösterdi. Alkışlarla salona giriş yapan Erten, basketbola nasıl başladığını ve kariyerinde geldiği noktaya kadar küçüklere deneyimlerini anlattı. Sporcuların sorularını içtenlikle yanıtlayan Erten’e ayrıca annesi Ayten Zabit Gazi de eşlik etti, ailelere tecrübelerini aktardı. Ayrıca aileler de Erten’e sorular sorarak profesyonel kariyerine uzanan yolculukla ilgili bilgi aldı.

 

Etkinlikte sporcuların ilgisini karşılıksız bırakmayan Erten, oyunculara imza dağıttı, onlarla birlikte basketbol oynadı.

Bu haber toplam 901 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.