Doğukan, Avrupa hedefiyle yarışacak

Doğukan, Avrupa hedefiyle yarışacak

Milli yüzücü Doğukan Ulaç, Avrupa Açıksu Yüzme Şampiyonası için Türkiye Açıksu Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde kulaç atacak.

A+A-

5 ve 10 kilometrede yarışacak yüzücümüz 22-25 Nisan tarihleri arasında Antalya/Konyaaltı Plajı’nda yer alacak yarışlarda ilk 3 için mücadele verecek.

Doğukan yarışları ilk 3 içerisinde tamamlaması halinde 28-31 Mayıs’ta Hırvatistan’ın Stari Grad kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası ve 22 Haziranda Portekiz/Setubal’de düzenlenecek olan Avrupa Kupası’nın 2. ayağına katılacak.

Bu yıl Dünya Şampiyonası hedefi da olan sporcumuz Hırvatistan’daki Avrupa Şampiyonası’nda ilk 20’ye girmesi halinde de 15-20 Temmuzda Singapur’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılacak.

Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.