Dört etap, dört şampiyonluk

Dört etap, dört şampiyonluk

Elit voleybolcu Merve Çelebi’nin başarıları devam ediyor. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Bioderma Pro Beach Tour etaplarında partneri Yaren Sencel ile elde ettiği şampiyonluklara hafta sonu İstanbul’da bir yenisi daha eklendi.

A+A-

Böylelikle Merve, bu yaz katıldığı dördüncü Pro Beach Tour plaj voleybolu organizasyonundan da şampiyonlukla ayrıldı.

 

Balıkesir, Antalya ve İstanbul’da dört şampiyonluk

12-14 Haziran tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenen Pro Beach Tour Burhaniye Ören Etabı’nda yarışan Merve, partneri Yaren Sencel ile set vermeden birincilik kürsünde yer aldı. 5-7 Temmuz tarihlerinde Burhaniye Ören Etabı-2 organizasyonunda da aynı başarıyı tekrarlayan ikili set vermeden şampiyon olurken, 2-4 Ağustos tarihlerinde Antalya Etabı’nda da tek mağlubiyete rağmen birinciliği bırakmadı. Son olarak 22-25 Ağustos’ta düzenlenen İstanbul Kalamış Etabı’nda yarışan ikili, set vermeden ilk sırada yer aldı ve şampiyonluk sevinci yaşadı.

Böylelikle ikili, dört etapta dört şampiyonluk elde etti, sadece bir etapta tek maçta mağlubiyet yaşadı.

 

merve-celebi-002.jpg

Çelebi: İnanın kolay görülse bile kolay değil

Hafta sonu İstanbul, Kalamış etabında elde ettiği şampiyonlukla ilgili duygularını TVF Voleybol TV’ye aktaran Merve Çelebi, üç yıl önce burada şampiyonluğu kıl payı kaybettiğini, o yüzden bu etapta şampiyon olmanın çok önemli olduğunu belirtti. “Bu sezon partnerimle beraber hiç kaybetmedik, hep şampiyon olduk” diyen Çelebi, şunları söyledi: “İnanın kolay görülse bile kolay değil ama biz bunu güzel iletişimimizle o kadar basite indirgemeye çalışıyoruz ki, hem keyif alıyoruz, hem de başarı elde ediyoruz. Böyle bir turnuvaya ev sahipliği yaptığı için Bioderma, Kadıköy Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu’na çok teşekkür ederim. Ben aslen Kıbrıslıyım ve tüm turnuvalara Kıbrıs’tan geliyorum. Aynı zamanda da Türkiye Milli Takım oyuncusuyum. Bizim için çok keyifli ve güzel bir turnuva geçti. Herkese çok teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.