Dumlupınar, Erciyes’te güç depoladı

Dumlupınar, Erciyes’te güç depoladı

Süper Lig ekiplerinden Tremeşeli Holding Dumlupınar, yeni sezona Kayseri, Erciyes’te gerçekleştirdiği kampla hazırlanmaya devam ediyor.

A+A-

Hafta başında başlayan kamp çalışması, bugün tamamlanacak. Takımın Teknik Direktörü Evren Bahtıkara, kamp ortamı ve oyuncuların çalışmalarda sergilediği performansın yanı sıra birlik ve beraberlikten memnun.

 

Bahtıkara: Kamptan çok verim aldık

Erciyes’te 19 Ağustos’ta kampa giren Dumlupınar, beş günlük kampı bugün tamamlayacak. Ace Kite Hotel’de konaklayan sarı kırmızılı ekipte Teknik Direktör Evren Bahtıkara, kamp çalışmalarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Kamptan çok büyük verim aldıklarını belirten Bahtıkara, “Antrenman sahalarının zeminleri mükemmel denecek seviyede güzel. Tabi bu da bizim çalışmalarımıza da yansıdı. Takımın motivasyonu da gayet güzel. Hem fiziksel, hem de takım olma yolunda çok büyük katkı aldık” dedi.

 

“Her bir sporcu yüksek motivasyonla çalışıyor”

Kampın takıma yeni gelen oyuncuların adaptasyonuna da önemli katkı sağladığını vurgulayan Evren Bahtıkara, her bir sporcunun çok yüksek motivasyonla çalışmalarda yer aldığını belirtti. “Saha içi ve saha dışında hep beraberiz. Oyuncularımız neredeyse uykuda ayrı oluyor” diyen Bahtıkara, bu akşam adaya döneceklerini kaydetti.

 

“Karamanspor ile kendimizi sınadığımız bir hazırlk maçı oynadık”

Kampta TFF 2. Lig ekiplerinden Karamanspor ile bir de faydalı hazırlık maçı oynadıklarını belirten Evren Bahtıkara, “Güzel bir maç oldu. Kendimizi iyi sınadığımız bir hazırlık maçı oynadık. Skor çok önemli değil ama 1-0 kazandık” dedi. Adaya döndükten sonra hazırlık maçlarına kaldıkları yerden devam edeceklerini, Salı günü Mormenekşe ile bir hazırlık maçları olduğunu söyleyen Bahtıkara, Başkan Ali Gülhan ve yönetici Hasan Hasoğlan’ın da aralarına katıldığını, bu samimi ortamın kendilerini daha da yukarıya çektiğini sözlerine ekle

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.