“Geç başladığımız ligleri başarı ile tamamladık”

“Geç başladığımız ligleri başarı ile tamamladık”

Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu tamamlanan sezon ve devam eden Easy Lig ve Junior Lig için açıklamalarda bulundu.

A+A-

Altı ayda tüm kategorileri gerçekleştirdiklerini belirten Nasıroğlu, yeni sezon için de erken başlangıç yapmayı planladıklarını açıkladı.

Nasıroğlu geç başladıkları ligleri başarı ile tamamladıklarını belirterek yeni sezonda erken başlayarak sezonu en kısa sürede tamamlama hedefinde olduklarını açıkladı.

 

Nasıroğlu: Sezonu başarı ile sonlandırdık

Yönetim kurulu ile zor bir görev aldıklarını belirten Nasıroğlu, hem yıpranmış bir federasyon hem de kasası boş bir durumda yola çıktıklarını söyleyerek yaptıkları sponsorluklarla hem sezonu kurtardıklarını, hem de ligleri başarı ile oynattıklarını açıkladı.

Nasıroğlu, “Sponsorlarımız, kulüplerimiz ve sporcularımızla bu sezonu başarı ile sonlandırdık” açıklamasında bulundu.

 

“Sponsorlarımızla iyi organize olduk”

Başkan Nasıroğlu, “Liglerimizin sponsorluklarını alan Extend Ltd, Damdelen Petrol, Kılıf & Kılıf ile güzel bir birliktelik yaşadık. Ayrıca maçlarımızın yayın sponsorluğunu üslenen Kuzey Kıbrıs TV de hem maçları yayınladı, hem de Atatürk Spor Salonu’na koyduğu kameralarla maçların daha iyi çekilmesini sağladı. Onlara da basketbol ailesi olarak teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

 

“Hakemlerimiz de başarılıydı”

Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, küskün olan hakem camiasını da bir araya getirdiklerini belirterek, “Zor bir durumda olan bir hakem camiamızı Merkez Hakem Komitesi’nin deneyimli başkanı Eser Taçoy’un önderliğinde ayağa kaldırdık. Tecrübeli isimlerin yanına genç hakemler de ekleyerek camiamızı büyüttük” dedi.

 

“Minikleri erkene alacağız”

Devam etmekte olan Easy Lig ve Junior Lig için de açıklamalar yapan Nasıroğlu, “Vedat Kaner Vakfı ile yeni sezon için oturup maçların yazda değil de şubat ayında yapılması için çalışacağız. Bu miniklerin ortaya koyduğu mücadeleler görülmeye değer. Bize destek olan Vedat Kaner Vakfı ile de uzun süreli bir iş birliği yapmak amacındayız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.