“Göze hoş gelen bir futbol izlettirmek istiyoruz”

“Göze hoş gelen bir futbol izlettirmek istiyoruz”

Tremeşeli Holding Dumlupınar’da yeni sezon hazırlıkları sürerken, YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Evren Bahtıkara, “Yeni sezondaki hedefimiz; göze hoş gelen bir futbol izlettirip, yukarılara oynamaktır” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in Mağusa ekiplerinden Tremeşeli Holding Dumlupınar’da yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ederken, teknik direktör Evren Bahtıkara çalışmaları değerlendirdi. Hazırlık sürecinin son derece iyi gittiğinden bahseden Bahtıkara, Eylül ayında başlayacak olan lige en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

SPORYENİ'ye  bilgi veren Bahtıkara, yeni sezonun geçen sezondan daha zorlu bir sezon olacağını belirterek, bu bilinçle çalıştıklarını kaydetti. Saha içi çalışmalarının yanında transfer konusuna da değinen Evren Bahtıkara, yabancı oyuncu olarak geçen sezondan Junior Adjessa ile yola devam edeceklerini, şu anda biri ofansif, diğeri de defansif olmak üzere merkez orta sahada görev yapabilen iki yabancı oyuncu denediklerini söyledi.

“En iyi şekilde hazırlanıyoruz”

Temmuz ayında sezonu açtıklarını belirten Tremeşeli Holding Dumlupınar teknik patronu Bahtıkara, yaklaşık 1 aydır yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi. Bu temponun lig başlayana kadar devam edeceğini ifade eden deneyimli teknik adam, “En iyi şekilde lige hazırlanıyoruz” değerlendirmesini yaptı. Geçtiğimiz sezondan kiralık olan oyuncuların bu sezon takıma katıldıklarının bilgisini veren Bahtıkara, bunun yanı sıra; Orhan Kalaycı, Mehmet Çağakan ve Onur Gündoğan gibi oyuncuları da transfer ettiklerini dile getirdi. Bugün itibariyle hazırlık maçlarına da başlayacaklarını belirten Dumlupınar teknik direktörü Bahtıkara, 19-23 Ağustos tarihleri arasında Kayseri’de kampları olacağının da bilgisini verdi.

“Zorlu bir sezon geçecek”

Tremeşeli Holding Dumlupınar teknik direktörü Evren Bahtıkara, yeni sezonla ilgili düşüncelerini de paylaştı. Tüm ekiplerin ligin zorlu geçeceği düşüncesiyle ciddi bir şekilde çalıştığını ifade eden Evren Bahtıkara, bu sezon yarışın daha fazla takım arasında geçeceğini belirtti. Sarı kırmızlı takımın hedeflerinden de bahseden deneyimli teknik adam, “Geçen sezon ligin büyük bir bölümünde güzel sonuçlar aldık, ligi de istediğimiz seviyede tamamladık. Bizim bu yılki hedefimiz öncelikle güzel futbolumuzu izlettirmeye devam ettirmektir. Öncelikle iyi sonuçlar alarak rahat konumda olmak, sonrasında da yine yukarılara oynamak istiyoruz. Göze hoş gelen bir futbol izlettirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 895 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.