Güney ve Cesur Türkiye ikincisi

Güney ve Cesur Türkiye ikincisi

Badmintonda U9 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Kıbrıslı Türk sporcularımız Güney Serinyürek ve Cesur Ege Denerel Türkiye ikincisi oldu. 

A+A-

Çorum’da düzenlenen U9 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda mücadele eden sporcularımız Güney Serinyürek ve Cesur Ege Denerel Çift Erkekler Kategorisinde Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Tek Erkeklerde mücadele eden sporcumuz Güney Serinyürek bu kategoride de Türkiye üçüncüsü olarak U9 Türkiye Şampiyonasında ikinci kez kürsüye çıkma başarısı gösterdi. 27-30 Haziran 2024 turnuvada ülkemizi temsil eden ve bir ilki gerçekleştiren iki sporcumuz, U9 Kategorisinde Türkiye Milli Takımı’nda oynamaya hak kazandı.

Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her geçen gün ülkemizde badminton sporunun geliştiğini, bu başarının tesadüf olmadığını ve daha güzel başarılar için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Sporcularımız Güney ve Cesur'u tebrik eden Deniz, sporcularımızın başarılarında emeği geçen herkesi tebrik etti. Ayrıca Milli Takım Antrenörü olarak Nevzad Denerel'i de tebrik eden Fırat Deniz, Denerel'e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.