Harikasın Doğukan

Harikasın Doğukan

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 36.’sı düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı tamamlandı.

A+A-

Yarışı daha önce üç kez kazanma başarısı gösteren, son iki yılın şampiyonu Doğukan Ulaç, bu yılki yarışmada genel klasman ikincisi ve 25-29 yaş kategorisi birincisi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 

Genel klasmanda ikinci, yaş grubunda birinci

Doğukan Ulaç, İstanbul Boğazı'nda Kanlıca-Kuruçeşme arasındaki 6,5 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen yarışmada 2836 sporcu ile yarıştı.

Milli yüzücü yarışmayı genel klasmanda ikinci, 25-29 ya kategorisinde birinci olarak gururlandırdı.

Doğukan daha önce 2018, 2022 ve 2023 yıllarında birinci olarak tamamlama başarısı göstermişti.

 

MOK’tan tebrik

Organizasyona TMOK davetiyle katılan KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) başkanı Dursun Koç ve Yönetim Kurulu üyesi Hasan Sapsızoğlu, yarışın ardından Doğukan Ulaç’ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ettiler.

Koç ve Sapsızoğlu ayrıca yarışmada yer alan diğer Kıbrıslı Türk sporcular Osman Akkuş, Nermin Ulaç, Özgül Çetin, Hüseyin Çakır ve Boran Bora’yı da tebrik ettiler.

 

Erhürman: Bizleri bir kez daha gururlandırdın

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Doğukan Ulaç’ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Erhürman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Doğukan Ulaç, 2836 sporcunun katıldığı Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması 25-29 Yaş Kategorisi'nde birinci, Genel Klasman'da ikinci... Yürekten tebrikler sevgili Doğukan. Bizleri bir kez daha gururlandırdın...”

Bu haber toplam 567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.