Mormenekşe, Ahmet Ogan ile anlaştı

Mormenekşe, Ahmet Ogan ile anlaştı

Mormenekşe Gençler Birliği Spor Kulübü, 2024-2025 futbol sezonunda takımı çalıştıracak yeni teknik direktörü belirledi.

A+A-

Mormenekşe Spor Kulübü başkanı Metin Menekşeli ile teknik direktör Ahmet Ogan, Menekşeli LTD offisde bir araya gelerek yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşmaya vardı. Yeni sezonda Aksa 1. Ligde mücadele edecek olan Gazimağusa bölgesinin kırmızı yeşilli ekibi Mormenekşe’de teknik direktör Ahmet Ogan’ın verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmaları da başlıyor.

 

“Önemli Hedefler”

Mormenekşe’nin yeni teknik direktörü Ahmet Ogan, “yeni hedefler” diyerek başladığı konuşmasında kendisine duyulan inanç ve güvenden dolayı Mormenekşe Spor Kulübü başkanı Metin Menekşeli ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

1994-1995 sezonunda Mormenkşe’de futbolcu olarak görev yaptığını belirten Ahmet Ogan, 30 yıl aradan sonra antrenör olarak göreve getirildiğini ve yeni hikaye yazmaya geldiğini belirtti.

Geçtiğimiz sezon 1. Lige beklentilerin gerisinde kaldığını belirten Ahmet Ogan, Mormenekşe’de hedefleri olduğunu, mevcut kadroya yapılacak transferlerle hedefe ulaşmaya çalışacaklarını söyledi.

Transfer komitesindeki arkadaşlarımızla birlikte takım kadrosuna yapmayı düşündükleri takviyeler ile güçlü bir kadro yapısı oluşturarak hedeflerine ulaşmak istediğini, yeni sezon planlaması konusunda da bilgilere veren teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezon çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını belirtti. Ayrıca taraflar önümüzdeki günlerde bir araya gelerek sözleşme imzalayacaklar.

Bu haber toplam 664 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.