MTG’de Koral Bozkurt yeniden başkan

MTG’de Koral Bozkurt yeniden başkan

Mağusa Türk Gücü’nde kulübe tarihin en önemli başarılarını yaşatan Koral Bozkurt, yeniden başkanlık görevine geldi.

A+A-

Mağusa Türk Gücü’nde geçtiğimiz ay Mehmet Akkent başkanlık görevine gelmiş, kısa süre içinde camiadan gerekli desteği alamadığı gerekçesi ile görevinden ayrılmıştı. Yaşanan gelişme sonrasında Koral Bozkurt yeniden başkan adayı olurken, pazartesi günü kulüpte gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul ile başkanlık görevine getirildi.

Genel kurulda konuşan Koral Bozkurt yakın zamanda yorulduğu ve bir-iki yıl dinledikten sonra yeniden göreve geleceğini söylediğini hatırlattı. Görevi bırakmasının ardından ilk başta başkan adayı çıkaramadıklarını, ardından Mehmet Akkent’in kısa süreli başkanlığı olduğunu belirten Bozkurt, Akkent’e verilen bazı sözlerin askıda kaldığını, onun adına başta hem üzüldüğünü, hem de sevindiğini aktardı. Bozkurt, Akkent’e birçok iş adamının sahip çıkmadığı dönemde kulübe sahip çıktığı için teşekkürlerini iletti.

Görev sürelerinde çıtayı çok yukarı çektiklerini ancak gelir artırmaya yönelik yatırım yapmadıkları yönünde suçlandıklarını söyleyen Bozkurt, Hüseyin Özgürgün’ün Başbakanlık döneminde Mağusa’nın girişinde 23 adet dükkan ve üstüne yurt yapılacak bir arazi aldıklarını ancak imar planından dolayı ruhsat alamadıkları için yatırım yapamadıklarını da sözlerine ekledi.

 

Mağusa Türk Gücü’nde Koral Bozkurt başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer alıyor:

 

Koral Bozkurt (Başkan), Koray Olurcan (Genel Sekreter), Tanyel Bayraktaroğlu (Asbaşkan), Onursal Bozkurt, Cenk Kaide (Başkan Yardımcısı), Kemal Mahirel, Çağrı Aktuğ, Aziz Ataoğlu (Futbol Şube Sorumlusu),  Mehmet Sabancı (Mali İşler Sorumlusu), Özer Fidaner, Enver Karakaya (Kurumsal Yapı ve Dış İşler Sorumlusu), Tarkan Bozkanlı, Hasan Yiğittürk, Ali Ayaztekin, Mehmet Özden Durdu, Serkan Demir, Derviş Bayraktar (Reklam Pazarlama), Oray Sallakoğlu (Lokal ve Tesisler Sorumlusu), Erhan Kara (Sosyal İşler ve Taraftar Sorumlusu), Ayşe Soykara (Sosyal İşler Sorumlusu), Derviş Doğan (Basın Sorumlusu), Sadrettin Tuğcu (Sağlık Birimi Sorumlusu), Tolga Özçelik, Mehmet Terazili, Mehmetali Uluçağ, Hakan Şeren (Altyapı Sorumlusu).

 

Denetleme Kurulu

Yıltan Özkıraç, Mehmet Uğur Kiraz, Hasan Akil Hoca.

 

Disiplin Kurulu

Akıl Ağaoğlu, Hamit Caner, Derviş Subaşı.

Bu haber toplam 590 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.