Nida’nın milli yolculuğu başladı

Nida’nın milli yolculuğu başladı

KKTC Cimnastik Federasyonu'nun, 2032 Olimpiyatlarına sporcu gönderme hedefi doğrultusunda, Türkiye Cimnastik Federasyonu ile işbirliğinde özel programla çalıştırdığı sporculardan Nida Toko, Türkiye'ye gitti.

A+A-

KKTC Cimnastik Federasyonu'nun, 2032 Olimpiyatlarına sporcu gönderme hedefi doğrultusunda, Türkiye Cimnastik Federasyonu ile işbirliğinde özel programla çalıştırdığı sporculardan Nida Toko, Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan milli takım daveti almıştı. 

Başarılı sporcumuz Nida Toko, 24 – 31 Ağustos tarihlerinde İstanbul Sancaktepe’de, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük – Yıldız – Gençler Gelişim Kampına katılmak için İstanbul’a gitti.

Nida Toko, Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük – Yıldız – Gençler Gelişim Kampına katılmak için antrenörü Mustafa Erbulut ile birlikte Cumartesi sabahı İstanbul’a gitti.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da ilerleyen günlerde kampı ziyaret ederek, Nida Toko ve antrenörü Mustafa Erbulut’un yanında olacak.

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.