Plajın şampiyonları belli oldu

Plajın şampiyonları belli oldu

Dark Blue 2. Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi’nde Final karşılaşmaları Çarşamba gece tamamlandı.

A+A-

Beach Volley Arena’da muhteşem bir atmosferde oynanan final ve üçüncülük karşılaşmaları sonunda kategorilerinde şampiyon olan takımlar belli oldu.

Oldukça kalabalık voleybol severin izlediği karşılaşmalarda heyecan dolu anlar yaşandı. U12 kızlar kategorisinde MVOSD ilk iki sırayı elde ederken çok başarılı bir sonuca imza attı. U13 erkekler kategorisinde MGSK 3 takımla kürsüde yer aldı. U16 kızlar kategorisinde Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) yine 3 takımla kürsüde yer alan diğer bir kulüp oldu. U17 erkekler kategorisinde ise ilk iki sırayı GMBÇS elde etti.

Osman Çetintaş Büyükler kategorisinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda Nehir - Şerifenaz ikilisi zirvede yer aldı. İkili aynı zamanda U16 kategorisinde de geçen sezon aldığı şampiyonluğa bir yenisini ekledi.

Osman Çetintaş Büyük Erkekler kategorisinde zirve bu yıl değişti. Geçen yılki finalde rakiplerini 2-1 kaybeden Umut - Rufaro ikilisi bu yıl 2-0’lık galibiyetle şampiyonluğa ulaştı.

Organizasyonun tamamlanmasının ardından Cimnastik Federasyonuna bağlı Lefkoşa Cimnastik Kulübün sporcuları mükemmel bir cimnastik şöleni sundu.

 

Ödüller

Organizasyonun tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle 6 kategoride dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. Osman Çetintaş Büyükler kategorisinde dereceye giren takımlara toplam 38 bin Türk Lirası parasal ödül takdim edildi.

Kadınlarda dereceye giren takımlara ödüllerini KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya ve Yüksekbaş Gıda Genel Direktörü Engin Yüksekbaş birlikte takdim etti.

Erkeklerde dereceye giren takımlara ödüllerini Meridyen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Akif Yıldız ve Nafi Çetintaş birlikte takdim etti.

U12 kızlarda dereceye giren takımlara ödüllerini Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Asbaşkanı Osman Akın ve Recep Kılıç birlikte takdim etti.

U13 erkeklerde dereceye giren takımlara ödüllerini Dark Blue Pazarlama ve Satış Müdürü Soner Üzer ve Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Devrim Alibaba birlikte takdim ettiler.

U16 kızlarda dereceye giren takımlara ödüllerini Yüksekbaş Gıda Satış Müdürü Sabih Yüksekbaş ve MOK Genel Sekrteri ve Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu takdim ederken U17 erkeklerde dereceye giren takımlara ödüllerini Yüksekbaş Gıda Genel Müdürü Ömer Saykal ve Voleybol Federasyonu eski Asbaşkanı Hasan Zabitoğlu birlikte verdi.

Gecede ayrıca Voleybol Federasyonu organizasyona katkılarından dolayı Merideyen GIda ve Yüksekbaş Gıda’ya birer anı plaketi takdim etti. Meridyen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Akif Yıldız Başkan Enver Kaya, Asbaşkan Buran Atakan ve Yüksekbaş Gıda Genel Direktörü Engin Yüksekbaş'a birer anı plaketi takdim etti.

Dark Blue 2. Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Liginde dereceye giren takımlar şöyle:

 

Osman Çetintaş Kadınlar Kategorisi

1. Nehir-Şerifenaz

2. Lema-Zalihe

3. İsmıhan-Yağmur

 

Osman Çetintaş Erkekler Kategorisi

1. Umut-Rufaro

2. Kemal-Aliosman

3. Ferdi-Salim

 

U12 Kızlar Kategorisi

1. MVOSD 1

2. MVOSD 3

3. MSA 1

 

U13 Erkekler Kategorisi

1.MGSK 1

2.MGSK 2

3. MGSK 3

 

U16 Kızlar Kategorisi

1. GMBÇS 1

2. GMBÇS 4

3. GMBÇS 3

 

U17 Erkekler Kategorisi

1. GMBÇS 1

2. GMBÇS 2

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.