Çanakkale resmi sezon açılışını gerçekleştirdi

Birinci Lig ekiplerinden Dem’s Construction Çanakkale, resmi sezon açılış gerçekleştirdi.

Mağusa Türk Gücü’nün antrenman sahası olan “Garga Arena” da resmi sezon açılış gerçekleştiren Çanakkale A takım, A2 takım, teknik kadrolar, başkan Süleyman Can ve yönetim kurulu resmi sezon açılışında yer aldı. Kulüp lokalinde toplanan A ve A2 takımları daha sonra Garga Arena’da 2023-2024 futbol sezonunun resmi açılışını yaparak çalışmalarına hız verdi.

 

Sezon açılışı

Yeni sezon 1. hazırlık dönemi çalışmalarına 17 Temmuz’da teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde başlayan ve aralıksız olarak yoğun bir şekilde sürdüren yeşil beyazlı ekip gerçekleştirdiği resmi sezon açılışında başkan Süleyman Can ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ile birlikte 24 futbolcu yer aldı. Sezon öncesi yaptığı transferler Orhan Kalaycı, Sami Ergazi, Uvanç Recaioğlu, Mehmet Yardımcı, İsmet Özalp, Barın Bozak, Anıljan Jorayev, Sezer Sezer, Erol Adem, Türkiye’den getirilen Onur Pekkaya açılışta yer alırken, izinli olan Eren Kandemir, asker olan Faruk Akkuş, Mustafa Gök ve Türkiye’de bulunan kaleci Yusuf Yontar katılmadı.

 

A ve A2 takımları sahada

2023-2024 futbol sezon açılışıyla yeni sezon 1. hazırlık dönemi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren yeşil beyazlı ekip A takımı teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde, A2 genç takım antrenör Oğuzhan Çil yönetiminde açılış sonrasında ısınma, koordinasyon ve kısa bir çalışma ile günü tamamladı. Açılış sonrasında Çanakkale başkanı Süleyman Can yönetimi A ve A2 takımlarına mangal partisi düzenledi.   

Çanakkale’de başkan Süleyman Can ve yönetimi yeni sezon öncesinde mevcut kadroya yapmış olduğu önemli transferlerle ligde zirveye oynayabilecek kadro kurularak, zirve hedefiyle çalışmalar yoğun ve titiz bir şekilde sürdürülüyor.

FUTBOL Haberleri

Doğan’dan yıllar sonra bir ilk
Haftanın hakemleri açıklandı
“Ya istifa etsin, ya da görevden alınsın”
Disiplin Kurulu kararları açıklandı
Topaloğlu ve Erosal, disipline sevk edildi