KKTFAD aldığı kararları açıkladı

KKTFAD Yönetim Kurulu, antrenörlerin yıllık çalışma ücretleri, mazeret semineri, KKTFAD Kupası’nın Süleyman Göktaş adına oynatılması, ek ödüllendirme ve seçimli olağan genel kurul konularında karar üretti

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD), yönetim kurulu aldığı kararları açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu lokalinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri katılırken önemli kararlar alındı.

 

Antrenörlerin yıllık çalışma ücretleri belirlendi

Antrenörler Derneği başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu yaptığı toplantıda almış olduğu kararlar, yeni sezonda (2024-2025) Antrenörlerin yıllık çalışma ücretleri belirleyerek teknik direktör 2.000 TL, A lisans 1.600 TL, B lisans 1.200 TL, C lisans 1.000 TL, kaleci antrenörleri 1.600 TL olarak belirlendi. Ayrıca yeni sezonda (2024-2025) Antrenörlerin maçlara giriş kartları için başvuru yapmaları istendi.     

 

Mazeret semineri

Dernek tarafından 3-4-5 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen Mahmut Özçınar Antrenör Gelişim Semineri’ne mazeretli olarak katılamayan antrenörlere yönelik “Mazaret Semineri” yapılması konusunda karar alınırken, seminerin 9-10 Eylül 2024 tarihlerinde, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılması kararı alındı. Ayrıca Mahmut Özçınar Antrenör Gelişim Semineri’ne katılan antrenörlerin listesi yönetim tarafından kontrol edilerek Kıbrıs Türk Futbol Federasyonuna verilmesi yönünde karar alındı.

 

KKTFAD Kupası: K. Kaymaklı - TOL

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi tarafından alınan kararla geçtiğimiz sezon başı ilk kez oynatılan “KKTFAD Kupası” bu sezonda oynatılmaya devam edilecek. Yönetim kurulu ayrıca kupanın isimi yakın zamanda kaybettiğimiz onursal başkan “Süleyman Göktaş” adına oynatılması karar alındı. KKTFAD Süleyman Göktaş Kupası’na katılacak takımlar Küçük Kaymaklı ile Türk Ocağı olarak belirlenirken, 6 Eylül Cuma akşamı saat 19.00’da oynacak karşılaşmanın oynatılacağı stat konusu Spor Dairesi ile yapılacak görüşmenin ardından belirleneceği açıklandı.    

 

Ek ödüllendirme

KKTFAD yönetim kurulu tarafından tüm liglerde 2023-2024 futbol sezonu sonunda başarılı olan teknik adamlar ve antrenörleri 11 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilen yılsonu başarılı antrenörler “Gala gecesi” ödül töreni sonrasında daha sonra ligleri tamamlanan Digiturk Kıbrıs BTM 2. Lig ile Red7oil U14 liginda başarılı olan antrenörleri “ek ödüllendirme gecesi” 10 Eylül 2024 tarihinde yapılacağı kararı alınırken, yeri ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

 

Seçimli Olağan Genel Kurul

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi 2 yılda bir yapılan seçimli olağan genel kurlu tarihini de belirledi. Seçimli olağan genel kurul 1 Ekim 2024 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği lokalinde yapılması kararı alındı.

 

Antrenör Gelişim Semineri

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi tarafından her yıl sezon öncesinde düzenlediği “Antrenör Gelişim Semineri” gelecek yıl Haziran 2025 de yapılması yönünde karar aldı.  

FUTBOL Haberleri

Binatlı’da Emiroğulları bıraktı
Liglerde haftanın programı
Mesarya’dan en iyi başlangıç
Sahaya geç çıkana ceza yolda
U16 Ligi’nde heyecan başlıyor