Manchester United'ta Erik ten Hag dönemi sona erdi

Manchester United, teknik direktör Erik ten Hag ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Premier Lig'de formsuz gidişatını sürdüren Manchester United'da yönetim Teknik Direktör Erik ten Hag'ın görevine son verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Nisan 2022'de göreve gelen Erik, 2023'te Carabao Kupası'nı ve 2024'te FA Cup'ı kazanarak kulübü iki yerel kupaya taşıdı. Erik'e bizimle geçirdiği süre boyunca yaptığı her şey için minnettarız ve kendisine gelecek için iyi dileklerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kulüpte geçtiğimiz yaz ayından beri asistan menajerlik görevi yapan Hollandalı Ruud van Nistelrooy, Manchester United'ın geçici teknik direktörü olacak.

Son olarak West Ham'e 2-1 mağlup olan Kırmızı Şeytanlar, bu sezon Hollandalı teknik adam yönetiminde ligde 9 maçta 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak yalnızca 11 puan toplayabildi.

İngiliz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı.

AVRUPA Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta tamamlandı
Avrupa'da 5 büyük ligin 3'ünde zirvenin sahipleri değişti
Sahaya meşale ve havai fişek atıldı, maç tatil edildi
Fenerbahçe’ye İspanyol hakem
Barcelona, stadı Camp Nou'ya dönüyor