Merve’den Fransa’da çeyrek final başarısı

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Plaj Voleybolu Avrupa Kupası, Fransa’nın Montpellier şehrinde 10-13 Ekim tarihlerinde düzenlendi.

Elit voleybolcumuz Merve Çelebi, TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü ile organizasyonda mücadele ederek çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Merve Çelebi, Yaren Sencel, Su Şimdim, Ceylin Sayar’dan oluşan TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü takımı, C Grubu’nda Ukrayna’dan Sunrise Beach Spors Academy ve İngiltere’den Deep Dish Bournemouth takımları ile mücadele etti.

TVF Spor Lisesi, Ukrayna’ya karşı oynadığı iki karşılaşmayı da 2-0’lık skorlarla kaybederken, İngiltere ile oynadığı iki müsabakadan da 2-0 ve 2-1’lik skorlarla galip ayrıldı ve adını bir üst tura yazdırdı.

 

Çeyrek final başarısı

12’li eleme turunda Çekya’dan Beachvolejbalova Skola Praha takımıyla karşılaşan Merve’li TVF Spor Lisesi, ilk maçında rakibine 2-0 mağlup olurken, ikinci maçında rakibini aynı skorla 2-0 mağlup etti ve turu geçecek tarafı altın sete taşıdı. Altın sette rakibine 15-9’luk üstünlük sağlayan TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü adını çeyrek finale yazdırdı.

Çeyrek finalde Azerbaycan’ın Azerrail takımıyla eşleşen TVF Spor Lisesi, rakibine 2-0 ve 2-1’lik skorlarla mağlup oldu ve turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

VOLEYBOL Haberleri

Voleybolda yeni sezon başlıyor
Osman Maraşlı anısına oynadılar
Cihangir, voleybolda beş ligde yer alacak
YDÜ U16 Kız Takımı, yeni sezon hazırlanıyor
“Sezonu kapatmanın yorgun ve haklı gururunu yaşıyorum”