Northernland Sports Fest, Kantara koşusu ile başladı

Kuzey Kıbrıs'ın en büyük spor etkinliği misyonu ile yola çıkan ve geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenmesine rağmen büyük ses getiren NorthernLAND Sports Fest, büyük çekişme yaşanması beklenen Cross Fit ile başladı.

Cross Fit’te ilk etap olan ve Kantara dağının çevresinde 9 km’lik parkuru içeren yarışta sporcular yoğun bir efor sarf etti. Eşsiz doğal güzellikleri içinde barındıran parkurda Kantara Kalesi’nin manzarasını da koşu anılarına ekleyen sporcular, zorlu Cross Fit etaplarına da ilk yarışla birlikte başlamış oldular.

Grand Sapphire, Cross Fit’e ev sahipliği yaptı

Dünyada oldukça popüler bir noktada olan, ülkemizde de özellikle ilk düzenlenen NorthernLAND Sports Fest’te daha fazla bilinirlik kazanan Cross Fit, 42 ayrı ülkeden gelen 400 civarı sporcunun katılımı ile ülkemizi tanıtmaya devam ediyor.

Festival kapsamında sabah saatlerinde Kantara koşu etabının tamamlanmasının ardından ikinci etap Grand Sapphire Hotel’in havuzunda gerçekleştirildi.

Zorlu etabı Koral Bozkurt da takip etti

Ülkenin en büyük yüzme havuzu olan ve 4000 metrekarelik etkileyici bir genişliğe sahip Punta Cana’da yer alan etapta sporcular zorlu hareketlerin ardından yüzmeye geçerek derece elde etmeye çalıştı. İzleyicilerin dikkatle takip ettiği bu etabı Northernland Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt da izleyenler arasında yer aldı.

DİĞER Haberleri

Dairelerde üçüncü hafta tamamlandı
KTSYD Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvası başladı
NorthernLAND Sports Fest’te geri sayım başladı
Golfte aylık turnuva şampiyonu Bob Hodge
“Uluslararası prestijimizi artırarak spor turizmine katkı sağlıyoruz”