Tenis, Gazioğlu ile ‘devam’ dedi

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu 2021 Seçimli Genel Kurulu, Federasyon idari binasında kulüplerin katılımı ile gerçekleşti.

KKTF Başkanlık seçiminde tek aday olan Hasan Gazioğlu, yeniden Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu başkanı oldu.

Genel Kurul gündeminde yer alan ve kulüpler tarafından Başkanlık divanının oluşumu ile 2020 yılı faaliyet takviminin değerlendirilmesi, mali raporun onaylanıp aklanması, 2021 yılı faaliyet takviminin değerlendirilip onaylanması, başkanlık seçimi ile KKTF yönetim kurulunun onaylanmasının ardından, dilek ve temenniler ile genel kurul sona erdi.

2021 yılı Seçimli Genel Kurulu federasyona bağlı kulüplerin oy kullanımı ile gerçekleşen ve seçilen yeni başkanın ile yönetim kurulunun görev süresi 2 yıl olacak.

TENİS Haberleri

CLUB216 BMW Cup Senyör & Padel maçlarında heyecan artıyor
Club216 BMW Cup Senyör & Padel maçları devam ediyor
Güneyde Lefkoşa Şehir Kulübü rüzgârı esti
Juddy Murray ve Simon Wheatley deneyimlerini aktarıyor
Club 216 BMW Çangar Cup’ta kuralar çekildi