Yenicami Burdur’a uçuyor

Süper Lig’in Başkent temsilcilerinden Yenicami alışılagelmişin dışında bir hamle yaparak 23 kişilik futbolcu kadrosu ile yarın Burdur’a kampa uçuyor.

Süper Lig’in Başkent temsilcilerinden Yenicami alışılagelmişin dışında bir hamle yaparak 23 kişilik futbolcu kadrosu ile yarın Burdur’a kampa uçuyor.

Teknik direktörlük koltuğuna Hasan Topaloğlu’nu getiren siyah beyazlı ekip, yarın önce uçakla Antalya’ya, oradan da otobüsle Burdur’a geçerek Lavanta Tepesi Hotel’de 3 günlük 1. Etap kamp çalışmalarına başlıyor.

Geçen hafta salon çalışmalarına başlayan Yenicami, son 3 gündür araya saha çalışmalarını da başlatarak ön hazırlıkta tempoyu yükseltmeye başladı.

Yenicami bu bağlamda sezon açılışını 20 Temmuz’da yapacak. Ağustos ayının sonunda yine 1 haftalık kamp için yine Burdur’a uçacak olan Yenicami, 3 Temmuz Çarşamba günü de Burdur’da hazırlık maçına çıkacak.

Siyah beyazlı yönetim ve teknik heyet bu 3 günlük kamp için yoğun şekilde çalışmalarını sona getirirken Türkiye’de bulundukları sürede çeşitli ülkelerden ve Türkiye’de bulunan 13 yabancı futbolcuyu da kampa davet ederek denemeye alacak.

Özellikle yabancı konusunda çok sıkı çalışan teknik heyetin bu kampı yabancı konusunda değerlendirmeyi ön plana aldığı ve menajerler ile devamlı irtibat halinde çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Ahmet Gençosman, yöneticiler, teknik heyet ve özel olarak tutulan fitnes hocası ile toplam 29 kişilik kafile ile yarın adadan ayrılacak olan Yenicami takımında askerler ve özel izinli bulunan 2 3 futbolcu dışında kiralıktan dönen oyuncular ve genç takımdan alınan yeni genç oyuncular ile bir ilke imza atarak sezona Türkiye’de start vermiş olacak.

FUTBOL Haberleri

Sahaya geç çıkana ceza yolda
U16 Ligi’nde heyecan başlıyor
Derbinin kazananı Çetinkaya: 0-1
Maç saatleri değişiyor
Doğan’da Mağusa öncesi iki eksik