Yenicami’de ilk yabancı tamam

Burdur'da 1. etap kampı bugün tamamlayan ve akşama adaya dönecek olan Yenicami dün Rus premier ligi takımı Akron FC ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar denemeye aldığı yabancılar içerisinde Fransız futbolcu Jeancy’i beğenerek anlaşma sağladı

Özellikle yabancı oyuncu deneme amaçlı 1. etap kampını Burdur'da yapan siyah beyazlı ekip Rus takımı Akron FC karşısında sahadan 7-0 mağlup ayrıldı.

Siyah beyazlı ekip bugünde Türkiye 2. Lig takımı Ispartaspor ile bir hazırlık maçı yaparak kampı tamamladı.

3 günde 2 antrenman, 2 de maç yapan siyah beyazlı ekip Ispartaspor karşısında da 1-0 mağlup oldu.

Kampta 10 yabancı deneyen Yenicami bu oyunculardan 1 tanesi ile anlaşarak bu akşam takımla adaya getiriyor.

 

Jeancy ile anlaşma sağlandı

Salı gün Burdur'a 3 günlüğüne kampa giden ve yabancı oyuncuları deneme alan Yenicami teknik heyeti denenen oyuncuların içinden 1 tanesi ile anlaştı.

Burdur'da yapılan kampa çeşitli menajerler ile bağlantı kurularak 10 yabancı oyuncu getirip denemeye alan Yenicami bu oyuncular arasından Jeancy ile anlaşmaya vardı.

Pazartesi günü Jeancy'i menejeri vasıtası ile Fransa'dan Antalya'ya getiren Yenicami yönetimi 3 gün boyunca 25 yaşındaki oyuncuyu denemeye aldı.

1.90 boyundaki Kongo asıllı Fransız pasaportu taşıyan savunma ve ön libero mevkiinde oynayan oyuncu için teknik adam Hasan Topaloğlu olumlu rapor verince başkan Ahmet Gençosman ve yöneticiler dün akşam oyuncunun menajeri ve oyuncu ile kampta görüşerek anlaşmaya vardılar.

Oynanan 2 maçta da denenen ve göz dolduran Jeancy'e hemen bilet kesen yönetim yeni yabancısını da bu akşam takımla adaya getiriyor.

FUTBOL Haberleri

Sahaya geç çıkana ceza yolda
U16 Ligi’nde heyecan başlıyor
Derbinin kazananı Çetinkaya: 0-1
Maç saatleri değişiyor
Doğan’da Mağusa öncesi iki eksik