Smaçlar Çetintaş anısına atıldı

Smaçlar Çetintaş anısına atıldı

4. Osman Çetintaş Bedi’s Plaj Voleybol Turnuvası hafta sonu yapıldı

A+A-

Şampiyon Melekler Takımı’nın sevilen antrenörü Osman Çetintaş’ın ansına düzenlenen geleneksel Bedi’s Amatör Plaj Voleybol Turnuvası tamamlandı.

Bu yıl dördüncü kez voleybol severlerle buluşan, Paycell Kuzey Kıbrıs ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, Süleyman Rebge’nin organize ettiği 4. Osman Çetintaş Plaj Voleybol Turnuvası, 7-8 Eylül tarihlerinde amatör kadınlar ve erkelerden oluşan sporcuların katılımı ile gerçekleşti.

İki gün boyunca oynanan karşılaşmaların aradından kızlar kategorisinde Rahatta Kal, erkekler kategorisinde ise Koopbank Hapii takımları şampiyon oldu.

 

2 Kategoride Yapıldı

Turnuva 9 kız ve 12 erkek takım olmak üzere toplamda 21 takım ve 100’ü aşkın voleybolcunun katılımı ile yapıldı. Voleybol Federasyonu hakemlerinin destek verdiği turnuvanın kızlar kategorisi finalinde son şampiyon Rahatta Kal rakibi Bir Takım’ı 2-1 mağlup ederek üst üste üçüncü kez şampiyon oldu.

Erkekler kategorisi finalinde ise son şampiyon Koopbank Hapii, Fırat’ın Melekleri 2-0 mağlup ederek üst üste üçüncü kez şampiyon oldu. Kızlar kategorisinde turnuva üçüncülüğünü Cıstak, erkeklerde ise Aras Cars elde etti. Turnuvada özel ödüller ise en değerli kadın oyuncu Nehir Çatankaya, en değerli erkek oyuncu İsmail Kovancı, en iyi seyirci ise Erinç Taşçıoğlu seçildi.

 

Ödül Töreni

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde ilk üç dereceye giren takımlara madalyalar, kupalar, sponsora plaketleri Kuzey Kıbrıs Turkcell adına Gürhan Uncuoğlu, KKTC Voleybol Federasyonu yöneticisi Devrim Alibaba, organizasyon sorumlusu Süleyman Rebge, Osman Çetintaş’ın annesi Betül Çetintaş, babası Nafi Çetintaş, Bedi’s Beach Bar direktör Doğuş Mullacuma tarafından verildi.  

 

Kızlar Kategorisi

1. Rahatta Kal

2. Bir Takım

3. Cıstak

 

Erkekler Kategorisi

1. Koopbank Hapii Team

2. Fırat’ın Melekleri

3. Aras Cars

 

Özel Ödüller:

En değerli erkek oyuncu: İsmail Kovancı 

En değerli kadın oyuncu: Nehir Çatankaya

En İyi Seyirci: Erinç Taşcıoğlu

Bu haber toplam 463 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.