Tahsin, yeni sezon için güç depoluyor

Tahsin, yeni sezon için güç depoluyor

Kıbrıslı Türk futbolcu Tahsin Özler’in formasını giydiği Omonia, 2024-25 sezonu hazırlıklarına başladı.

A+A-

Küçük Kaymaklı altyapısında yetiştikten sonra Omonia altyapısına dahil olan Tahsin Özler, takımın yeni sezon hazırlıklarında yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon başında A takım kadrosuna alınan ve Polonya’da gerçekleştirilen sezon öncesi kampına dahil edilen Tahsin, sezonun ikinci yarısının başında da Omonia ile profesyonel sözleşme imzalamıştı. Tahsin ayrıca Kıbrıs U19 Milli Takımı’na davet alarak görev yaparken 1960’ta Kıbrıs Cumhuriyeti’nin kurulmasından sonra milli takımlarda görev yapan ilk Kıbrıslı Türk olmuştu.

Geçtiğimiz sezon bazı lig maçlarında kadroda yer almasına karşılık forma şansı bulmayan Tahsin Özler, Kıbrıs Kupası ikinci turunda Digenis Ypsona ve çeyrek finalde AEZ Zakakiou maçlarında süre alarak A takım formasını terletmişti.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Tahsin’li Omonia, yoğun bir tempo ile özellikle ilk etap olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde mücadele edecek. Geçtiğimiz sezonu üçüncü olarak tamamlayan Omonia, Konferans Ligi elemelerine 2. Tur’dan başlayacak ve Gürcistan’ın FC Torpedo Kutaisi takımı ile Arnavutluk’un KF Tirana takımları arasındaki eşleşmede tur atlayacak tarafla karşı karşıya gelecek.

Bu haber toplam 613 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.