“Transfer yapmakta zorlanıyoruz”

“Transfer yapmakta zorlanıyoruz”

Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz’da başlayacak.

A+A-

Performans ölçümlerinin ardından 15 Temmuz’da düzenli saha çalışmalarına geçilecek. Yeni sezona yönelik hazırlıklarla ilgili bilgi veren Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, ayrıca transfer piyasasının yüksekliğinden yakınırken, transfer yapmakta zorlandıklarını belirtti.

 

Devecioğlu: 15 Temmuz’da düzenli saha çalışmaları başlayacak

Geride kalan sezonun tamamlanmasının ardından sporcuların ölçümlerinin yapıldığını ve bu doğrultuda oyuncuların bireysel programlarını aldığını aktaran Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, 10 Temmuz’dan itibaren futbolculara performans ölçümlerinin yapılacağını, ardından da 15 Temmuz’dan itibaren düzenli saha çalışmalarının kendi tesislerinde başlayacağını belirtti. Devecioğlu, yeri henüz belli olmamakla birlikte 19-25 Ağustos tarihlerinde sezon öncesi hazırlık kampı yapacaklarını da ifade etti.

 

“Piyasanın çok yükseldiği bu dönemde transfer yapmakta zorlanıyoruz”

Transfer çalışmaları ile ilgili konuşan Devecioğlu, “Futbol piyasasının çok yükseldiği bu dönemde transfer yapmakta zorlanıyoruz” açıklamasını yaptı. “Özellikle üst sıralarda rekabetin artması için transfer yapabilmemiz lazım” diyen Devecioğlu, “Ama bu piyasada, bu bütçelerle hem oyuncuların, hem de kulüplerin tutumundan dolayı transfer yapmamız çok zor” dedi.

 

“Billy Michael takımda kalacak”

Sedat Devecioğlu, geçen bir yıla oranla bu yıl takımı daha fazla tanıyor olmasının kendileri için büyük avantaj olacağının altını çizdi. Yabancı oyuncu olarak Billy Michael’ın kesin olarak takımda kalacağını aktaran Devecioğlu, onun dışında takımın ön tarafına bir yabancı daha almak istediklerini kaydetti. Geçtiğimiz yıl sakatlanarak takımdan ayrı kalan oyuncularla ilgili olarak da konuşan Devecioğlu, “Doğukan Demirman tüm sezon, Farouk Dadzie ve Emin Atabek ise ikinci devrenin büyük bölümünde aramızda olamadı. Onlar da bize aslında yeni transfer gibi olacak” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1458 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.