Yaz - kış dinlemiyor

Yaz - kış dinlemiyor

Kar voleybolunda önemli başarılara imza atan Merve Çelebi, partneri ile plaj voleybolunda katıldığı dört organizasyondan da şampiyonlukla ayrıldı

A+A-
  •  DUMLUPINAR’I TEMSİL EDECEK… Merve – Bahanur ikilisi bu kez 19-21 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenecek olan TVF Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda destekçisi Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü adı altında yarışacak

Ülkemizin elit voleybolcusu Merve Çelebi, plaj voleybolunda başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Kış döneminde kar voleybolunda önemli başarılar elde eden Çelebi, bu sezon plaj voleybolunda katıldığı turnuvaların tamamından şampiyonluklarla ayrıldı. Partneri Bahanur Gökalp ile Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Pro Beach Tour’un Balıkesir, Hopa ve Mersin etaplarında kürsünün ilk basamağına çıkan Merve, 2022 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı ile şampiyon olarak büyük gurur yaşattı.

Şampiyonluklar Balıkesir’de başladı

Yaz döneminde ilk olarak Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından 3-5 Haziran tarihlerinde düzenlenen Pro Beach Tour organizasyonun Balıkesir Erdek Ocaklar Etabı’na katılan Merve – Bahanur ikilisi oyadıkları dört karşılaşmayı da kazanarak şampiyon oldu.

Büyük başarı: Balkan şampiyonluğu

Türkiye Voleybol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen 2022 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda da yer alan ikili, 24-26 Haziran tarihlerinde Ören Plajı’nda gerçekleştirilen bu önemli organizasyonda Türkiye Milli Takımı adına mücadele etti. Merve – Bahanur ikilisi oynadıkları beş karşılaşmanın dördünü kazanarak altın madalya kazandı ve önemli bir başarıya imza attı.

Hopa’da set vermeden şampiyon

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Pro Beach Tour’un bir diğer etabı ise Artvin’de yapıldı. Organizasyonun Hopa etabı 22-24 Temmuz tarihlerinde kent meydanında bulunan Beach Volley Arena’da yapılırken Merve – Bahanur ikilisi set vermeden buradan da şampiyonlukla ayrıldı.

Mersin’de yine zirvede

Merve – Bahanur ikilisi son olarak Mersin’de birincilik kürsüsüne çıktı. Türkiye Voleybol Federasyonu ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen Pro Beach Tour Mersin Etabı 6-7 Ağustos tarihlerinde Mersin Kız Kalesi Plajı’nda düzenlendi. Merve – Bahanur ikilisi burada da oynadıkları tüm karşılaşmaları da kazanarak şampiyon oldu.

Dumlupınar’ı temsil edecekler

Plaj voleybolunda Türkiye’de elde ettiği başarılarla gururlandıran Merve Çelebi, partneri Bahanur Gökalp ile birlikte bu kez TVF Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda destekçisi Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü adı altında yarışacak.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada 19-21 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’in Akçay plajında yer alacak olan şampiyonada ikilinin Dumlupınar’ı temsil edecek olmalarından dolayı duyulan memnuniyet şu ifadelerle belirtildi: “Kulüp olarak böyle bir şampiyonada Merve ve Bahanur ikilisi tarafından temsil edileceğimiz için çok mutlu ve gururluyuz.”

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.